9 mars 2012

Hjärnan

Hur har ni det med fettsyrorna?

När vår 7 åring var hos skolläkaren häromdagen och fick sin dos vaccin fick vi tips om "eye q". eye q är en fiskolja. Fiskolja är något som de flesta av oss får i sig för lite utav.

Vår 7-åring har precis som andra barn i hans ålder liiiite svårt att sitta stilla ibland. Ni kanske har läst om den typiske 6-åringen som ramlar av stolar och spiller för att de är lite "fladdriga". Det är vår son i ett nötskal :)

MEN, nu har det gjorts studier i bla England där de har gett fiskolja till barn och sedan kunnat se att de ökar sin prestationsförmåga med upp till 20%!!!! Det är ganska mycket!

Så nu mera ser det ut så här på vårt matbord.


Kapslarna smakar as äckligt om man tuggar på dem, vilket V måste göra för han kan inte svälja dem hela... Han ska dessutom ta 6 kapslar per dag för att bygga upp rätt fettsyrenivå i kroppen. Helt fantastiskt gör han det utan protest. Dock kan man skymta en muta lite till höger om burken....

Så skynda till apoteket och köp, det finns en lite billigare och godare variant för mindre barn som vi numera ger H. Japp han är också mutad :)

NU KÖR VI FREDAG, MED VAB...!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar